Image 01 Image 02 Image 03 Image 05 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10 Image 11 Image 12 Image 23 Image 24 Image 25 Image 26

Gratis og uforpligtende tilbud på bogføringshjælp

Gratis tilbud på bogføringshjælp

Bogføringspriser hjælper dig med nemt og bekvemt, at modtage tilbud på bogføringshjælp fra bogholdere nær dig. Nu du har indsendt dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af opgaven, bliver du inden for 48 timer kontaktet af en af vores konsulenter. Herefter sender vi din opgave til lokale bogholdere, som ønsker at give et tilbud på bogføringshjælp.

Det er altid gratis, at benytte Bogføringspriser, du skal derfor ikke betale for, at modtage tilbud.

Yderligere er det 100 % uforpligtende. Du bestemmer selv, om du ønsker at acceptere de tilbud du modtager fra vores netværk af bogholdere. Du kan modtage op til 3 tilbud på bogføringshjælp i alt.

Bestil gratis og uforpligtende tilbud på bogføringshjælp ved, at klikke på knappen nedenunder.


Slip for besværet ved selv, at skulle tage kontakt til en bogholder for, at få tilbud på bogføringshjælp. Vi gør arbejdet for dig – nemmere bliver det ikke. Når du får op til 3 tilbud på bogføringshjælp er du sikker på, at du ikke betaler mere for bogføringshjælp, end du skal.

Når du beskriver din opgave på bogføringshjælp, så vær så beskrivende og oplysende som muligt. Jo mere udførligt du beskriver din opgave, jo lettere har vores tilknyttede bogholdere ved, at fastsætte en korrekt pris på din opgave.

En bogholder hjælper med assistance til regnskabet – såsom indberetning af moms, budgettering, listeangivelse, lønadministration, fakturering, rykkerstyring, kreditorstyring og debitorstyring. Du kan også modtage hjælp til selv at bogføre i regnskabsprogrammer såsom e-moms, Summa Summarum, C5, SALDI og ODIN med flere.

Det er altid en god ide, at undersøge om man betaler den rigtige pris for sin nuværende bogføringshjælp. Der kan tit være rigtig mange penge at spare ved, at indhente priser fra flere forskellige bogholdere. Parametre som bl.a. har betydning for prisen, er antallet af bilag, hvor bogføringshjælp skal udføres – hos firmaet, eller hos bogholderen.

Vi har på Bogføringpriser hjulpet vores besøgende med, at videreformidle gode tilbud på bogføringshjælp siden 2011.

Mangler du ikke et tilbud på bogføringshjælp, men i stedet et tilbud fra en revisor, kan du bestille det her.