Image 01 Image 02 Image 03 Image 05 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10 Image 11 Image 12 Image 23 Image 24 Image 25 Image 26

Et udvalg af tidligere behandlede bogføringsopgaver

Nedenfor kan du se nogle af vores tidligere behandlede opgaver:
Opgavebeskrivelse: Årsregnskab og momsregnskab

Enkeltmandsvirksomhed der har eksisteret i ca. 15 år. Virksomheden har ca. 300-400 bilag om året og har selv bogført disse i regnskabsprogrammet C5. Virksomheden ønsker en revisor/regnskabsfirma til at udarbejde årsregnskabet og momsregnskabet.

Opgavebeskrivelse: Årsregnskab, bogføring, momsregnskab og skatterådgivning

Interessentskab der har eksisteret siden marts 2011. Virksomheden ønsker et samarbejde med en revisor/regnskabsfirma snarest. Der forventes ca. 150 bilag om året og ønskes en revisor/regnskabsfirma til at bogføre disse, samt udarbejdelse af moms og årsregnskab.

Opgavebeskrivelse: Årsregnskab og skattemæssig rådgivning

Internetvirksomhed som har eksisteret siden 2010. Virksomheden forventer ca. 200-300 bilag i dette første regnskabsår. Virksomheden bogfører selv og udarbejder momsregnskaber i excel. Ønsker en revisor/regnskabsfirma til at udarbejde årsregnskabet samt skattemæssigt rådgivning.

Opgavebeskrivelse: Bogføring samt moms- og årsregnskab

Enkeltmandsvirksomhed der startede sin drift 1. august 2011. Virksomheden ved, at der vil være 1 faktura hver måned og ca. 20-30 bilag udover det. Det forventede antal bilag om året bliver derfor 200-250. Ønsker en revisor/regnksabsfirma til at bogføre bilagene, samt udarbejde moms, løn og årsregnskab.

Opgavebeskrivelse: Udarbejdelse af årsregnskab

Virksomheden har ca. 500-600 bilag årligt. Bilagene er bogført i regnskabsprgrammet C5. Har selv udarbejdet momsregnskab og ønsker en reg. revisor til at udarbejde årsregnskabet.

Opgavebeskrivelse: Årsregnskab og bogføring

Enkeltmandsvirksomhed som er nystartet. Ønsker en revisor/regnskabsfirma i opstarten og senere hjælp til bogføring og årsregnskab. Ønsker samarbejde snarligt.

Opgavebeskrivelse: Årsregnskab, momsregnskab og selvangivelse

Virksomheden forventer ca. 100 bilag i rengskabsåret. Har samlet bilagene i en mappe og ønsker en revisor/regnskabsfirma til at bogføre bilagene, samt udarbejde momsregnskab, årsregnskab og selvangivelse.